Tuplajalat

 • 5004

  Valurautaiset modernisti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola- ja hotellikäyttöön. Korkeus: 104 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • 5005

  Valurautaiset modernisti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola-, terassi- ja hotellikäyttöön. Korkeus: 104 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • 5006

  Valurautaiset modernisti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola-, terassi- ja hotellikäyttöön. Korkeus: 104 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • 5007

  Valurautaiset kauniisti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola-, terassi- ja hotellikäyttöön. Korkeus: 104 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • Pöydänjalka 1005

  Valurautainen modernisti muotoiltu pöydänjalka soveltuu esimerkiksi kahvila-, ravintola-, hotelli- ja terassikäyttöön. Korkeus: 72 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • Pöydänjalka 1007

  Valurautaiset modernisti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola-, hotelli- ja terassikäyttöön. Korkeus: 72 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • Pöydänjalka 1009

  Valurautaiset modernisti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola-, hotelli- ja terassikäyttöön. Korkeus: 72 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • Pöydänjalka 1010

  Valurautaiset yksinkertaisesti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola-, hotelli- ja terassikäyttöön. Korkeus: 72 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

 • Pöydänjalka 1011

  Valurautaiset yksinkertaisesti muotoillut pöydänjalat soveltuvat esimerkiksi kahvila-, ravintola- ja hotellikäyttöön. Korkeus: 72 cm Yhdistä mieleisesi kansi haluamaasi pöydänjalkaan ja kokoa sopiva kokonaisuus. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen pöydänkannen tai jalan valintaan, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

Loppu

Loppu