Tietoa meistä

RestaRama  maahantuo  ja edustaa suurkeittiökoneita, -laitteita ja tarvikkeita. Meiltä saat myös Horeca kalusteita suoraan ammattikäyttäjille. Myymme myös takuhuollettuja ravintola ja suurkeittiölaitteita. 

RestaRama perheyrityksellä on yli 15 vuoden kokemus ammattikeittiöistä ja niissä työskentelystä. Valittaessanne tuotteita käyttöönne saatte meiltä asiantuntevaa palvelua, tietoa tuotteista ja niiden toiminnoista. 

RestaRama toimi myös RamaRealisointi nimellä, ravintola laitteiden realisointi, osto, myynti ja huolto. Perheyritys on tuonyt yli 15 vuotta maahan ravintola laitteita ja kalusteita. Aluksi ostimme ja myimme omille ravintoloille sitten tutuille ravintoloitsijille ja viime viiden vuoden aikana myös asiakkaille. Näin toimintamme on kasvanut ja tällä hetkellä toimitilamme  Kankaanpäässä 3000 m2.

Raman perhe ei kuitenkaan ole luopunut Ravintola toiminnasta, Kankaanpäässä järven rannalla on suosittu kesäravintola,     Rivieera  (Kankaanpään helmi).  Yrittäjät toimivat kesäisin myös kokkina ja tarjoilijana, testaavat uusien laitteiden toimivuutta ja käytännölisuutta, Rivieeralla joka vuosi otetaan uusia laitteita käyttöön ja sen vuoden trendi kalusteita, näin pystymme myös suosittelemaan asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia laitteita.

 

Toimitilamme yhteensä 3000 m2,  Vakiovalmisteet laitteet vapaasti varastosta Kentäkatu 3  38700 Kankaanpää  

Toimitilamme / Show room  Torikatu 15 Kankaanpää  1150 m2    sekä uudet että käytettyt laitteet myös HORECA kalusteet .
 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIN 


Ota yhteyttä!